welcome

Καλωσορίσατε!

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος και
δημιούργησα ένα εξειδικευμένο κέντρο
αγγλικής γλώσσας τον Ιούνιο του 2012 το
οποίο βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο « ΑΙΘΡΙΟ»,
Αγ. Κωνσταντίνου 40, στο Μαρούσι Αττικής.

Σπούδασα στο Australian College of English
στο Σύδνεϋ, Αυστραλία και στο Trinity College of London
στο Λονδίνο, Αγγλία. Από το 2001 συνεργάστηκα με
μεγάλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς διδάσκοντας Αγγλικά στο Ηνωμένο Βασίλειο (Cambridge, Cit of London,Greenwich).

Η καθημερινότητα της δουλειάς μου εκεί περιλάμβανε μεικτές τάξεις μαθητών με διαφορετικό γλωσσικό υπόβαθρο όπως επίσης και διαφορετικό ηλικιακό υπόβαθρο.
Στους οργανισμούς αυτούς κατείχα και θέση επικεφαλής καθηγητή με καθήκοντα οργάνωσης, ταξινόμησης μαθητών ανάλογα με το επίπεδο αλλά και επιτήρησης και παροχής βοήθειας άλλων καθηγητών.

Τα τελευταία χρόνια ζω στην Αθήνα και παραδίδω ατομικά και ομαδικά μαθήματα κατ’ οίκον και παράλληλα εργάζομαι ως εξεταστής σε μεγάλο οργανισμό πιστοποίησης της Αγγλικής
γλώσσας.
Το 2011-2012 ολοκλήρωσα έναν επιμορφωτικό κύκλο στο γνωστικό αντικείμενο «Μαθησιακές
Δυσκολίες-Δυσλεξία» στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012


                   PHOTO GALLERY

 
 




Το κέντρο Αγγλικής Γλώσσας
 

Το κέντρο Αγγλικής Γλώσσας βρίσκεται στο 2ο όροφο του εμπορικού κέντρου «ΑΙΘΡΙΟ» με πρόσοψη στον κεντρικό δρόμο, την Αγ.Κωνσταντίνου και θέα στην Πεντέλη. Είναι ένας ευχάριστος, προσεγμένος και κατάλληλα εξοπλισμένος χώρος, με πολύ φώς για τις ανάγκες των μαθημάτων . Σε αυτό το χώρο ΔΕΝ υπάρχουν πρώτα και τελευταία θρανία, γιατί ακόμα και η διάταξη των θρανίων, μας ενώνει όλους σε μια ομάδα με κοινούς σκοπούς και στόχους.


 
 
 
 
 
 
Το εμπορικό κέντρο «ΑΙΘΡΙΟ»

Το γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι με την ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική είναι φιλικό στα άτομα με κινητικές δυσκολίες. Έιναι ένας προστατευμένος χώρος με φύλαξη (security) όλες τις ώρες και έχει ειδικά διαμορφωμένους και προφυλαγμένους χώρους αναμονής. Έιναι, έτσι, απόλυτα ασφαλής για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς που περιμένουν. Έχει εύκολη πρόσβαση αφού απέχει  λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου αλλά και από το σταθμό Νερατζιώτισσα στο THE MALL ATHENS.  Στο χώρο του εμπορικού κέντρου θα βρείτε καταστήματα και διασκέδαση, αλλά και δίπλα από αυτό υπάρχουν υπηρεσίες, σινεμά, εστιατόρια, τράπεζες  κ.α. για κάθε σας ανάγκη.
 

 
.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου